المكونات :نص كيلو شرايح لحم
بصلة كبيره
معلقة كبيرة خل
معلقة كبيرة كاتشب
ملح وفلفل ورشة سكر
ربع معلقة من البهارات السبعة
دربع معلقة توم بودر
للتغطيه كوب بقسماط نص كوب نشا 2بيضة
ربع كوب لبن دقيق
طريقة التحضير :
ربع كوب لبن دقيق
طريقة التحضير :
نحضر كل شريحة من اللحمة وندقها حتي تتفرد .
بعد ذلك البصل في الكبة لفرمه ناعم ونضيف عليهم معلقتين من الخل ونفرمهم معا.
ونصفي البصل وناخذ ماء البصل ونضيف عليه البهارات ملح وفلفل وثوم بودر ورشة سكر وبهارات سبعة ومعلقة الكاتشب ونخلطهم معا .
وبعد ذلك نضع قطع البفتيك في التتبيلة ونخلطهم معا ونضعها في الثلاجة لمدة ساعتان .
في بولة نضع اللبن واللبيض وملح وفلفل ونقلبهم معا .وعندي طبق به كوب من البقسماط ونضيف له النشا وملح وفلفل ونخلطهم وعندي طبق به دقيق .
نحضر شرائح اللحم ونضعها في البيض واللبن وبعد ذلك نضعها في البقسماط والنشا وبعد ذلك في الدقيق وهكذا حتي ننهي الكمية .في طاسة بها زيت ساخن نبدا بوضع شرائح اللحمة ونهدي النار حتي تاخذ اللون الذهبي وتنضج ونخرجها وهكذا .
وقديمها مع صوص الجبنة وصوص الكاتشب والمايونيز وبالصحة والعافية .
ونصفي البصل وناخذ ماء البصل ونضيف عليه البهارات ملح وفلفل وثوم بودر ورشة سكر وبهارات سبعة ومعلقة الكاتشب ونخلطهم معا .
وبعد ذلك نضع قطع البفتيك في التتبيلة ونخلطهم معا ونضعها في الثلاجة لمدة ساعتان .
في بولة نضع اللبن واللبيض وملح وفلفل ونقلبهم معا .وعندي طبق به كوب من البقسماط ونضيف له النشا وملح وفلفل ونخلطهم وعندي طبق به دقيق .
نحضر شرائح اللحم ونضعها في البيض واللبن وبعد ذلك نضعها في البقسماط والنشا وبعد ذلك في الدقيق وهكذا حتي ننهي الكمية .في طاسة بها زيت ساخن نبدا بوضع شرائح اللحمة ونهدي النار حتي تاخذ اللون الذهبي وتنضج ونخرجها وهكذا .
وقديمها مع صوص الجبنة وصوص الكاتشب والمايونيز وبالصحة والعافية .
تسلم ايديك
ردحذفتسلم ايديك😍😍❤️
ردحذف