-->

ازي تحولي كفتة الارز لكباب مشوي

ازي تحولي كفتة الارز لكباب مشوي
    المكونات :
    كفتة رز
    زيت نباتي
    معلقة سمنة
    ماء مغلي
    فحم

    طريقة التحضير :

    نحضر كفتة الارز ونقوم بعملها صوابع وتدهني ايديك بالزيت عند عمل كفتة الارز ونضعها في صنية .
    عندي طاسة بها زيت ساخن وغزير علي نار متوسطة ونبدا بوضع الكفتة في الزيت ونحمرها .
    بعد ذلك نطلعها من الزيت ونضعها علي منديل المطبخ وهكذا حتي ننهي الكمية .
    نضع طاسة علي النار وبها معلقة سمنة وننزل عليها الكفتة ونشوحها شوية وبعد ذلك نضع شوية ماء مغلي ونظل نضيف ماء المغلي تدريجي حتي تستوي الكفتة وتصبح طرية ونهدي النار ونغطيها ونتركها تستوي .
    نضع ورقة فويل ونضع بداخلها فحم ونضعها في الطاسة ونغطيها .
    وقدميها بالف هنا .

      
    fatma ahmed
    @مرسلة بواسطة
    كاتب ومحرر اخبار اعمل في موقع اكلة اليوم .

    إرسال تعليق