-->

طريقة عمل الفراخ المشوية بالسفن اب تحفة

    المكونات :

    دجاجه متوسطه
    علبه سفن اب
    ملح فلفل
    ببريكا
    زنجبيل
    ليمونه كبيره
    توم بودر
    بصل بودر


    طريقة التحضير :

    نحضر بولة نضع فيها البصلة وعصرة ليمونة ونضيف جميع البهارات ونضيف كوب كبير من السفن اب ونقلبهم معا .
    ونقوم بتقطيع قشر الليمونة ونضعها علي التتبيلة ونقلبها .
    نحضر الفرخة ونفتحها من المنتصف نقوم بعمل فتحات في الفرخة من الجاهتين ونقوم بوضع الفرخة في التتبيلة الي عملنها ونغلفها ونتركها في الثلاجة لمدة ليلة .
    نحضر صنية ونضع عليها الفرخة ونتركها في الفرن علي درجة حرارة متوسطة 180 مثلا حتي تستوي وبعد ذلك نخرجه وندهنها من الوش وندخلها الفرن تحت الشوية عشان تاخذ اللون الذهبي .
    نحضر الفرخة ونضعها علي طبق وتقدم وبالهنا والشفا .


    اكملي الموضوع وشاهدي فيديو التحضير من خلال الضغط علي التالي :
    fatma ahmed
    @مرسلة بواسطة
    كاتب ومحرر اخبار اعمل في موقع اكلة اليوم .

    إرسال تعليق