طريقة عمل الفراخ المشوية بالسفن اب تحفة
المكونات :
دجاجه متوسطه
علبه سفن اب
ملح فلفل
ببريكا
زنجبيل
ليمونه كبيره
توم بودر
بصل بودر
طريقة التحضير :
نحضر بولة نضع فيها البصلة وعصرة ليمونة ونضيف جميع البهارات ونضيف كوب كبير من السفن اب ونقلبهم معا .
ونقوم بتقطيع قشر الليمونة ونضعها علي التتبيلة ونقلبها .
نحضر الفرخة ونفتحها من المنتصف نقوم بعمل فتحات في الفرخة من الجاهتين ونقوم بوضع الفرخة في التتبيلة الي عملنها ونغلفها ونتركها في الثلاجة لمدة ليلة .
نحضر صنية ونضع عليها الفرخة ونتركها في الفرن علي درجة حرارة متوسطة 180 مثلا حتي تستوي وبعد ذلك نخرجه وندهنها من الوش وندخلها الفرن تحت الشوية عشان تاخذ اللون الذهبي .
نحضر الفرخة ونضعها علي طبق وتقدم وبالهنا والشفا .
اكملي الموضوع وشاهدي فيديو التحضير من خلال الضغط علي التالي :
دجاجه متوسطه
علبه سفن اب
ملح فلفل
ببريكا
زنجبيل
ليمونه كبيره
توم بودر
بصل بودر
طريقة التحضير :
نحضر بولة نضع فيها البصلة وعصرة ليمونة ونضيف جميع البهارات ونضيف كوب كبير من السفن اب ونقلبهم معا .
ونقوم بتقطيع قشر الليمونة ونضعها علي التتبيلة ونقلبها .
نحضر الفرخة ونفتحها من المنتصف نقوم بعمل فتحات في الفرخة من الجاهتين ونقوم بوضع الفرخة في التتبيلة الي عملنها ونغلفها ونتركها في الثلاجة لمدة ليلة .
نحضر صنية ونضع عليها الفرخة ونتركها في الفرن علي درجة حرارة متوسطة 180 مثلا حتي تستوي وبعد ذلك نخرجه وندهنها من الوش وندخلها الفرن تحت الشوية عشان تاخذ اللون الذهبي .
نحضر الفرخة ونضعها علي طبق وتقدم وبالهنا والشفا .
اكملي الموضوع وشاهدي فيديو التحضير من خلال الضغط علي التالي :
تعليقات: 0
إرسال تعليق