المكونات :
كيلو صدور و اوراك مفرومين
2 معلقة برغل مغسول
بصله متقطعه صغير
4 معالق شوفان مطحون
ملح
فلفل
بيكنج بودر
رشة بهارات من (زعتر/بابريكا/حبهان بودر/توم بودر/بهارات سبعه)
طريقة التحضير :
نحضر بولة ونضع فيه الفراخ المفرومه ونضيف ليها البرغل والبصلة والشوفان المطحون والملح والفلفل والبيكنج بودر والبهارات ونقلبها جيدا .
ثم نتركها بالثلاجه لمدة 30 دقيقه
بعد ذلك نخرجها من الثلاجه ونحضر صينيه ندهنها بالزيت
ونبدأ بتشكيل الكفته على سيخ ونرصها فى الصينيه ثم نغطيها بورق الفويل وندخلها الفرن بعد تسخينه على درجة حراره 200
أثناء تشكيل الكفته ادهنى يدك بالزيت وادهنى السيخ
وعندما تغلى انزعى ورقة الفويل وضعيها فى الشوايه لتتحمر
بالهناوالشفا
اكملي الموضوع وشاهدي فيديو التحضير من خلال الضغط علي التالي :
↚
2 معلقة برغل مغسول
بصله متقطعه صغير
4 معالق شوفان مطحون
ملح
فلفل
بيكنج بودر
رشة بهارات من (زعتر/بابريكا/حبهان بودر/توم بودر/بهارات سبعه)
طريقة التحضير :
نحضر بولة ونضع فيه الفراخ المفرومه ونضيف ليها البرغل والبصلة والشوفان المطحون والملح والفلفل والبيكنج بودر والبهارات ونقلبها جيدا .
ثم نتركها بالثلاجه لمدة 30 دقيقه
بعد ذلك نخرجها من الثلاجه ونحضر صينيه ندهنها بالزيت
ونبدأ بتشكيل الكفته على سيخ ونرصها فى الصينيه ثم نغطيها بورق الفويل وندخلها الفرن بعد تسخينه على درجة حراره 200
أثناء تشكيل الكفته ادهنى يدك بالزيت وادهنى السيخ
وعندما تغلى انزعى ورقة الفويل وضعيها فى الشوايه لتتحمر
بالهناوالشفا
اكملي الموضوع وشاهدي فيديو التحضير من خلال الضغط علي التالي :
↚
احب الطبخ المغربي والعصري واحب ان اتعلم 00212623509684بصراوي خديجة
ردحذفتسل الأيادي
ردحذفوصفة مليحة وبتشهي
ردحذف